Головна

Спільнота

Как воспитывают?

П'ятниця, 13 лютого 2009, 13:04

Трагическая демографическая ситуация в наших странах, не сложилась сама по себе, а в значительной степени была вызвана искусственно. Это результат деятельности специальных институтов, учреждений и многочисленных людей, которые хотели достичь такого трагического или еще худшего положения, а некоторые желают этого и сейчас.

Их деятельность нужно прекратить.

Add a comment

Читати далі: Как воспитывают?

 

«Обмежень, щоб стати учасником нашого фонду «Покрова» немає жодних»

Четвер, 29 січня 2009, 23:34

Інтерв'ю Володимира Ульянова про особливості недержавного пенсійного забезпечення та про діяльність пенсійного фонду «Покрова»

Пропонуємо вам прочитати інтерв'ю з паном Володимиром Ульяновим, головою Наглядової ради всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів і компанії з управління активами «Всесвіт», консультантом проекту Світового банку запровадження пенсійної реформи в Україні, про недержавне пенсійне забезпечення загалом та про недержавний пенсійний фонд «Покрова» зокрема. Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів є одною із трьох компаній, яка обслуговує недержавний пенсійний фонд «Покрова».

У чому особливість недержавного пенсійного забезпечення сьогодні?

Недержавне пенсійне забезпечення - це життєва необхідність для кожної країни. Інакше ще його можна назвати - добровільне накопичувальне, персоніфіковане, тобто, індивідуальне збирання, тобто, формування своєї майбутньої пенсії. В цьому відношенні це є необхідним елементом для кожної країни. Жодна країна не може забезпечити пенсію тільки за рахунок держави і найбільш розвинуті країни вже давно це розпочали. Україна перейняла це відносно недавно, але врахували увесь світовий досвід, і особливість нашого закону в тому, що він включив у себе усі запобіжники, щодо забезпечення надійного зберігання, які наробив світ за цей час, а також той досвід впровадження недержавного пенсійного забезпечення, які мають наші найближчі сусіди, чи зі сходу чи з заходу, з півдня чи з півночі.

Add a comment

Читати далі: «Обмежень, щоб стати учасником нашого фонду «Покрова» немає жодних»

 

Виставка Володимира Кальненка

Четвер, 22 січня 2009, 16:59

Аскольдова могила у музиці кольорів

22 січня о 17 годині відбулася презентація виставки творів відомого художника Володимира Кальненка, котрий торік визначив точне місце, з якого Тарас Шевченко малював Аскольдову могилу.

Володимир Кальненко - відомий скульптор і дослідник життя і творчості Тараса Шевченка. Свого часу він пішки прийшов з Ленінграда до Києва і приніс з собою посмертну маску українського месії. Він є головою парафіяльної художньої ради церкви св. Миколая на Аскольдовій могилі.

Add a comment

Читати далі: Виставка Володимира Кальненка

   

Щорічний проект мистецького центру «Майстерня пісні»

П'ятниця, 26 грудня 2008, 13:31

Запрошуємо!

Щорічний проект  мистецького центру «Майстерня пісні»

По Рождеству

Образ Свята в голосах, звуках, кольорах

 

 «По Рождеству» збирає нас на своєрідний підсумок, післязвуччя  традиційних зимових свят

Різдва - Нового року - Василя - Водохреща.

Цього року дарунок для нас усіх - співпраця трьох :

проект «Раса» -  давні коляди і щедрівки:    Наталя Половинка, Олена Костюк, Уляна Горбачевська

зірка сучасної авангардної музики

Клаус Кугель, Німеччина     - ударні, перкусії

та креативна група Національного музею у Львові ім. А. Шептицького :

Остап Лозинський, Олександр Бриндіков - мультимедійний проект «Споглядаючи ікону».

                                       Рай упразнився - Христос народився!

  Add a comment

Читати далі: Щорічний проект мистецького центру «Майстерня пісні»

 

Дзвінка душа не обірвалась

Середа, 10 грудня 2008, 14:52

Галина Левицька відзначалася дзвінким - від нього не сховаєшся - голосом, який будив усіх українських президентів, не гірше за каменярів Івана Франка. Попри свій молодий вік вона ще на початку тисячоліття стала визнаним дуаєном з-поміж журналістів на всіх прес-конференціях вищого і найвищого рівня, хоча ніколи не представляла жодну з «козирних» столичних газет. Зазвичай таких журналістів називають одночасно і паркетними і елітними, вона ж на відміну від більшості колег, була виразно елітною, але ні на грам не паркетною.

Add a comment

Читати далі: Дзвінка душа не обірвалась

   

Сторінка 89 з 91

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/