Головна

Спільнота

Близько 300 надавачів соціальних та реабілітаційних послуг Київщини навчалися створенню умов для реалізації прав дітей у громадах

П'ятниця, 28 лютого 2020, 15:14

IMG_0379-1024x621З 27 січня по 7 лютого 2020 року у Київській області для спеціалістів центрів соціально-психологічної реабілітації дітей та центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також представників релігійних організацій, які  здійснюють соціальне служіння, проведено цикл тренінгів щодо інтегрованого підходу у громаді для забезпечення найкращих інтересів дитини в умовах процесу деінституціалізації, тобто реформування системи догляду за дітьми, який визначає пріоритетним сімейне виховання. Загалом протягом двох тижнів 3-денне навчання пройшли майже 300 учасників.

Add a comment

Читати далі: Близько 300 надавачів соціальних та реабілітаційних послуг Київщини навчалися створенню умов для реалізації прав дітей у громадах

 

Про ґендер і ґендерну мову

Вівторок, 18 лютого 2020, 11:22

65898569У нещодавньому інтерв’ю для Інтерфакс-Україна міністр освіти і науки Ганна Новосад задекларувала однозначну підтримку з боку міністерства практиці антидискримінаційної експертизи шкільних підручників для створення у школі «ґендерно нейтрального середовища», а також висловила жаль про неготовність українського суспільства до впровадження у школі сексуальної освіти, яка би нормалізувала через навчальне середовище поняття ґендерної ідентичності. Як прихильник та учасник більшості освітніх реформ, пропонованих міністерством, дозволю собі поділитися кількома міркуваннями на цю тему, хочу звернути увагу на проблематичність такого підходу, а також пояснити, в чому вона полягає.

Add a comment

Читати далі: Про ґендер і ґендерну мову

 

Верховна Рада проголосувала, аби розглянути в другому читанні законопроект 0931 без консультацій з церквами!

Вівторок, 04 лютого 2020, 23:03

safe_image4 лютого 2020 Верховна Рада України першим питанням проголосувала 246 голосами Постанову про порядок денний третьої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання №2835 від 03.02.2020 в даному документі зафіксовано ряд негативних законопроектів.

Постанова про порядок денний третьої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання визначає які законопроекти будуть голосуватися протягом зимово-весняної сесії, а також фіксує правовий статус та готовність законопроектів до розгляду в Парламенті.

Add a comment

Читати далі: Верховна Рада проголосувала, аби розглянути в другому читанні законопроект 0931 без консультацій з церквами!

   

Тиха трагедія з нашими дітьми, про яку ніхто не говорить

Субота, 25 січня 2020, 12:18

shutterstock_379306528-1Вікторія Прудей (Victoria Prooday) володіє ступенем магістра з трудотерапії в Медичній школі при університеті Торонто. У неї великий досвід роботи з дітьми та батьками.

Я закликаю батьків, що піклуються про майбутнє своїх дітей, почути те, що я говорю в цій статті. Навіть, якщо ви не згідні з моєю точкою зору, будь ласка, дотримуйтесь рекомендацій в кінці цієї статті. Після того, як ви побачите позитивні зміни в житті вашої дитини, ви зрозумієте, чому я говорю те, що говорю!

Add a comment

Читати далі: Тиха трагедія з нашими дітьми, про яку ніхто не говорить

 

«Неплановане», фільм — насправді не про аборти

П'ятниця, 24 січня 2020, 12:50

cb8290Фільм, про який ми розповідали в березні, підійшов до наших країв, що називається, впритул. У Польщі відбулися перші покази. «Unplanned» виявився 4-м у рейтингу переглядів і першим за числом глядачів на сеанс.

Трейлер фільму: https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=gBLWpKbC3ww&feature=emb_logo

Add a comment

Читати далі: «Неплановане», фільм — насправді не про аборти

   

Сторінка 9 з 91

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/