Головна

Тема номера

Спекуляції на темі антисемітизму - є провокацією

Вівторок, 11 лютого 2014, 01:38

Спекуляції на темі антисемітизму, які лунали особливо часто в бік Майдану, є просто провокацією, організованою не знизу, а згідно з певним планом. Такими роздумами про технології впливу на громадську свідомість поділилась професор релігієзнавства Людмила Филипович.

«Ця провокація – не ініціатива знизу, вона входила в певний план. Недружня сторона Майдану, як легко помітити, постійно займається нескінченними провокаціями. Українець, як це не прикро сказати, все ж трохи лінивий. Для подібної спекуляції треба зібратись, запланувати це, піти, вловити єврея, побити його – українець так не мислить. Так мислять люди, які цьому навчені», – переконана релігієзнавець.

Add a comment

Читати далі: Спекуляції на темі антисемітизму - є провокацією

 

«Не можна допустити, щоб наші міста й села стали полем бою»

П'ятниця, 07 лютого 2014, 22:11

Учасник Ініціативної групи “Першого грудня” Мирослав Попович — про владу і революцію, пошуки істини, правди і свободи.

Ми зустрілися з Мирославом Володимировичем у його кабінеті в Інституті філософії, який розташований між Михайлівською площею та захопленим маніфестантами Українським домом. Безперечно, місце вплинуло на нашу розмову.

Add a comment

Читати далі: «Не можна допустити, щоб наші міста й села стали полем бою»

 

Ми стоїмо над прірвою кривавого хаосу

Четвер, 06 лютого 2014, 03:56

Ваше Преосвященство, як на Ваш погляд маємо дивитися на ситуацію, що складається зараз у нашій державі?

На теперішню ситуацію в Україні можна дивитися з двох перспектив: з суто людської і з Божої. Якщо дивитися на неї з людського погляду, то я би охарактеризував її як крайнє драматичну. Моє особисте враження, що з часів ІІ Світової війни в нас не було настільки драматичної ситуації.

Add a comment

Читати далі: Ми стоїмо над прірвою кривавого хаосу

   

ЗВЕРНЕННЯ УГКЦ З ПРИВОДУ СИТУАЦІЇ В КРАЇНІ

Субота, 01 лютого 2014, 13:39

Греко-католицький єпископат оприлюднив офіційне звернення з приводу ситуації, що склалась у державі. Під заявою поставили свої підписи владики та єпископи Української Греко-Католицької Церкви, серед яких також і сам Патріарх Святослав (Шевчук) разом з Блаженнішим Любомиром (Гузаром), повідомляє офіційний сайт УГКЦ. У підсумку документа духовенство закликає безперервну цілодобову молитву за Україну, як і приватні молитви; оголосити строгий піст у Єпархіях та Екзархатах за розкладом; читати молитви Андрія Шептицького за кращу долю українського народу.

Add a comment

Читати далі: ЗВЕРНЕННЯ УГКЦ З ПРИВОДУ СИТУАЦІЇ В КРАЇНІ

 

«Повстала ціла нація»

Субота, 01 лютого 2014, 02:50

«Поки що революція в умах і серцях людей, проте цього разу, дасть Бог, буде революція і в політичному устрої країни. Тепер люди говорять не лише про зміну фігур, що при владі, а й про зміну самої системи влади, точніше – устрою країни», – таку думку висловив проректор УКУ Мирослав Маринович. В ці дні, перебуваючи в Києві, він поспілкувався з журналісткою Олесею Бесараб для словацького медіа aktuality.sk

Add a comment

Читати далі: «Повстала ціла нація»

   

Сторінка 122 з 148

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/