Головна

Тема номера

Неділя про розслабленого

Субота, 10 травня 2014, 22:47

«Був там чоловік розслаблений 38 років»

Нинішнє Євангеліє розповідає нам про чудесне оздоровлення Спасителем чоловіка, хворого, розслабленого - спаралізованого 38 років, який майже половину свого життя був в неволі недуги. Євангелист Іван, описуючи становище хворого, не подає ніяких скарг того чоловіка на свою недугу. Розслаблений терпеливо зносить все, живе надією на своє оздоровлення бодай при кінці життя.

Add a comment

Читати далі: Неділя про розслабленого

 

«Коли іноземна влада починає “малювати” кордони, від цього страждають звичайні люди»

П'ятниця, 09 травня 2014, 16:00

Цими днями Верховний Архиєпископ Києво-Галицький перебуває в Канаді з десятиденним візитом, під час якого відвідує найбільші міста Торонтонської єпархії УГКЦ.

У розмові з Прем’єр-міністром Верховний Архиєпископ наголосив: «В Україні не було напружених стосунків між українцями та росіянами до того, як уряд Росії анексував Крим». «Саме ці незаконні дії російського уряду, а також багаторічна прокремлівська політика в Києві, спричинили розбрат у країні», – сказав Глава п'ятимільйонної Церкви.

Add a comment

Читати далі: «Коли іноземна влада починає “малювати” кордони, від цього страждають звичайні люди»

 

«Двадцять п'ятого травня ми обиратимемо майбутнє наших дітей»

Вівторок, 06 травня 2014, 21:46

Синод єпископів УГКЦ 6 тавня оприлюднив послання, в якому закликав українців «активно сприяти проведенню цих доленосних виборів і сумлінно взяти в них участь».

Владики наголошують, що новітня історія незалежної Української Держави ще не знала такої напруженої передвиборчої кампанії, яка б відбувалася в настільки драматичних умовах. Тому, наголошують єрархи УГКЦ, нам сьогодні як ніколи потрібне єднання всіх здорових суспільних сил та інституцій.

Add a comment

Читати далі: «Двадцять п'ятого травня ми обиратимемо майбутнє наших дітей»

   

Віра на межі розчарування

Понеділок, 05 травня 2014, 09:34

Мабуть, кожен з нас мав би зізнатися у тому, що Річард Ньютон назвав «незрозумілою нехіттю до молитви». Вона проявляється не тільки у бракові молитви, але також в обманах. Безліч людей ніби говорять у молитвах те, про що думають, але при цьому вони обманюють самих себе. «Дякую Тобі, що я не такий, як інші», — молився книжник (Лк 18, 11). Його занурене у тьму серце говорило те, у що він вірив, але це була неправда.

Add a comment

Читати далі: Віра на межі розчарування

 

«Путін дивиться на світ як імператор і бажає замінити людям Бога»

Субота, 03 травня 2014, 23:50

Михайло Димид розповів "Сегодня", чому поїхав на Майдан, чому, на його думку, жителі сходу не люблять Україну і чому кримчани віддали Крим

Ім'я львівського священика Михайла Димида стало відомим після гучних судових розглядів з ДАІ: у січні цього року автоінспекція намагалася «сфабрикувати» проти нього «справу» за участь в Автомайдані, але отець Михайло виграв суд, а тепер шукає імена замовників.

Add a comment

Читати далі: «Путін дивиться на світ як імператор і бажає замінити людям Бога»

   

Сторінка 112 з 148

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/