Головна

Посмішка дитини - спогади про служіння на Аскольдовій Могилі

«Світ не вірить у Бога, можливо, тому, що наше свідчення недостатньо сильне, не таке, яким має бути, і ми не можемо опускати рук, а треба працювати і відновлюватися. Постійна праця над собою.

Нам  необхідна нова євангелізація для відновлення особистої віри та переконання інших людей у тому, що жити без Бога – це трагедія.»

Пригадую собі, як кілька років тому приїхала до Києва н парафію св. Миколая, що на Аскольдовій могилі. Зустріла мене жива парафія, на якій  вже працювали і молилися сестри-служебниці. Найбільше мене вразила відкритість людей на Боже Слово. Діти, які приходили до храму, відвідуючи катехитичні заняття, були настільки позитивні та відкриті, що я їх відразу полюбила і хотіла до них піти. Наші зустрічі були цікаві, а особливо табори. Табори були не тільки з дітьми, а також з цілими родинами – це була можливість сказати що наша парафія жива. Родини не боялися свідчити про своє відношення до Бога і Церкви. І так воно залишилось і до сьогодні. Ще мала гарну можливість більше пізнати і зблизитися із спільнотою «Віра і Світло», де побачила відкритість друзів, їхню безпосередність, щирість. Це мене настільки вразило, що навчило ще більше любити ближнього і Бога.

Сьогодні я вдячна Богу за те, що мала можливість бути і працювати на парафії св. Миколая, що на Аскольдовій могилі.

Сестра Антонія, згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/