Головна

Літній відпочинок у Карпатах

Ви – світло світу. Не можна сховати місто, що лежить на верху гори.

Так нехай світить перед людьми ваше світло, щоб вони бачивши ваші добрі вчинки, прославляли вашого Отця, що на небі.

Мт. 5, 14, 16

З Божим благословенням отець Ігор Онишкевич, настоятель храму святого Миколая на Аскольдовій могилі та отець Олег Лучка з села Вербівка, Ружинського району Житомирської області церкви Різдва Пресвятої Богородиці, 30 червня 2012 року Божого відправили дітей у християнський табір до села Заріччя…

В селі Заріччя, Надвірнянського району, Івано-Франківської області. – реколекційний дім Місійного товариства святого апостола Андрія.

На відпочинок у Карпати з Києва виїхало 26 дітей, серед них Аделіна, Руслана, Ілля та Назар парафіяни храму Різдва Пресвятої Богородиці, також Вадим з Борзни Чернігівської області. Мирослава, Дмитро – вихователі, Світлана – катехит, помічники допомогли посадити дітей у поїзд на свої місця і з миром вирушили на літні канікули. Ореста – вихователь-катехит та Олег, Ігор – парафіяни, добрі Божі діти, що надають інформаційне забезпечення в газеті Оранта, зустрінуться з групою дітей в м. Івано-Франківську.

Парафія св. Миколая на Аскольдовій Могилі кожного року організовує відпочинок для дітей парафіян та дітей, якими опікується парафіяльна служба милосердя. Оздоровчий відпочинок у с. Заріччя для деяких дітей уже вдруге. Їхнє сильне бажання знову поїхати саме сюди не є дивним, бо це чудове місце де все так гарно та гармонійно. Неповторно красивий дерев’яний будинок з каплицею розташований на пагорбі коло лісу та гірської річки. Прекрасні умови проживання, смачне та здорове харчування.

Всі необхідні речі для повноцінного відпочинку і навчання дітей отець Ігор привезе через декілька днів. А поки в дорогу з собою взяли молитовники та два м’ячі. На природі діти зможуть навчатись, малювати, грати в спортивні ігри, ходити в ліс по ягоди та купатись  у ріці.

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/