Головна

Священику

Я вилікую душу стражданнями і кров’ю,
Засну, немов дитина, у Бога на руках.
Між Небом і землею,
Між пеклом і любов’ю 
Такий хисткий місток, такий короткий шлях…


* * * * *

Той чорний день був чорним,як безодня, На самому краю я опинилась там, Коли невидима рука Господня Мене звернула у високий білий храм.
Той чорний день вже був чорніше ночі, А Храм над містом білим ангелом парив. І сумно з образів дивились очі І наче сам Господь до мене говорив. Той чорний день вже був чорніше ночі… Але є світло, що сильніше всіх ночей. Священику, духовний пастир, отче, Ви стерли сльози із моїх очей. Ви дали мені сили і сказали - «Встань і іди». Я встала і пішла - у свій болючий світ, але я знала, Що загубила менше, ніж знайшла. Тепер я знаю - Ви завжди зі мною поруч, І перед волею Господньою схилюсь. Священику, духовний пастир, отче - За Вашу світлу душу я молюсь.

Олена Іванюк

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/