Головна

ПОДЯКА

ДОРОГІ ДРУЗІ!

Ось і закінчився VI фестиваль-конкурс духовної пісні "Аскольдів глас". Ми були свідками величного пісенного свята, незабутню атмосферу якого, сльози радості й очищення на очах викликали талановиті співаки-солісти. Своїм мистецтвом  вони прославляли Бога і його святих Миколая та князя Аскольда. Не тільки переможці, але загалом  всі учасники продемонстрували високий професійний рівень та ретельну підготовку до конкурсу.

На святі було проведено аудіо- та відеозаписи. Тому  маємо велику надію, що невдовзі учасники та оргкомітет заходу матимуть у своїх колекціях пам'ятний подвійний диск із записом кращих творів про князя Аскольда 2010 року і християнськими, народними, патріотичними піснями та невеличкий фільм-презентацію, який можливо вдасться  прокрутити на каналах українського телебачення.

Крім того, репортажі та інтерв'ю про захід будуть розміщені на Інтернет сторінках парафії: oranta.org та askoldova-mohyla.org

У наступних планах оргкомітету - проведення відбіркового туру конкурсу у травні для дітей віком 8 - 15 років і, відповідно, дитячого конкурсу у грудні. Тому, запрошуємо всіх поширювати інформацію про фестиваль у творчих колах, а також долучатися і висвітлювати всі грані Вашого таланту, яким обдарував Вас Бог. На VII відбірковому фестивалі нам хотілося б почути обдарованих дітей із Донеччини і Херсонщини, Дрогобича і Полтавщини, Миколаївщини і Харківщини.

З подякою та молитвою за всіх Вас!

Оргкомітет конкурсу та громада церкви св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі.

 

Слава Ісусу Христу!

Дорогий отче Ігорю,

Дорога Катерино,

Дорогі учасники оргкомітету та усі, хто спричинилися до цієї Божої справи!

Вітаємо Вас із успішним проходженням фестивалю!

Нехай Бог винагороджує кожного за старання і нехай дає сили й надалі продовжувати і розвивати цю велику справу на Божу славу і на спільнотне добро!

Бажаю гарного приготування до Різдва Господнього!

Oлена Ганцяк-Каськів

 

Слава 1сусу Христу!

Отче сьогодн1 телефонувала у транспортний, щоб подякувати орган1заторам, 1 нам там теж дякували, що ми достойно провели свято, без ексцес1в, все прибрали, принесли, все залишили на м1сц1.

Тому найперше, особлива поляка молод1, яка 2 дн1 добряче в1дпрацювала, як орган1зац1йна служба, та вс1м, хто причинився до орган1зац 1 свята: пан1 Мар1я - дизайнер та 11 команда, 1мосц1 Антон1на 1 Галина та батьк1вська рада за гостину, катехити, пан1 Галина Ол1йник за орган1зац1ю концерту.

1рина.

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/