Головна

3 тисячі дітей врятовано завдяки молитві

Американська національна кампанія „40 Days for Life ” (40  Днів за Життя) врятувала щонайменше 3 тисячі дітей від смерті. Кампанія полягала на молитві та показуванню жінкам альтернативи вбивства власної дитини.

Організатор кампанії Шон Карні (Shawn Carney) сповістив, що організація має докази врятування 3 тисяч дітей від початку кампанії. Перша така акція відбувалася осінню 2007 року. Карні переконує, що це великий крок в боротьбі проти вбивства дітей до їх народження. – Це багато жінок і дітей, врятованих від аборту. Це багато прекрасних історій – додає він.

Карні говорить, що кампанія має просте послання - „Молитва проти абортів”. Під час промови до діячів pro life він подав приклад з Х'юстона, де завдяки діям супротивника абортів двоє дітей було врятовано від смерті. Карні також розповів про наслідки протестів перед абортивними клініками.
Перед клінікою Пленд Парентхуд (Planned Parenthood) учасники тримали транспаранти з написом "Pray to end abortion" (молися, щоб покінчити з абортами) і махали ними перед проїжджаючими автомобілями. В певному моменті один з автомобілів повернув назад і його водій сказала маніфестантам, що завдяки їх діям її дочка вирішила не вбивати свою дитину. Жінка подякувала за порятунок її внука.

Цього самого дня діячі pro life бачили пару, яка зайшла до клініки і швидко її покинула. Виявилося, що вони також відмовилися від вбивства своєї дитини завдяки маніфестантам. У Ріно, штат Невада, незважаючи на те, що один з супротивників акції обливав водою діячів pro life і намагався в агресивний спосіб вигнати їх з місця, де протестували, то і так одна з жінок, проїжджаюча повз маніфестантів, відмовилася від вбивства своєї дитини. Вона, попросивши номер телефону однієї діячки кампанії, написала їй згодом повідомлення. Призналася в ньому, що коли минулого тижня їхала в абортивну клініку і побачила людей що моляться за ненароджених дітей, то їй стало соромно. – Незважаючи на те, що я все таки того ж дня домовилася про аборт, увесь час в моїй голові кружляла думка про те, що можна вибрати іншу дорогу. Коли б того дня не було вас біля клініки, то можливо сьогодні померла би ще одна дитина – писала вона. – Не припиняйте робити те, що ви робите. Це має сенс. Для мене мало сенс – додала жінка.

За матеріалами: www.lifenews.com

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/