Головна

Розпочато старання про заснування парафій УГКЦ у містах Яготин та Переяслав-Хмельницький на Київщині

«На Сході України знайшлося багато греко-католиків, яким ми мусимо послужити. Ми не є тими які мають казати людям, щоби перемовляли інших ставати кимось, але повинні допомогти тим, які зберегли  свою віру. То є наше завдання», - відзначив в одному із своїх інтерв‘ю Блаженніший Любомир, Глава УГКЦ.

Вслухаючись в слова Предстоятеля УГКЦ, з благословення Преосвященного Владики Йосифа Міляна, Єпископа-помічника Київського, розпочато старання про заснування парафій УГКЦ у містах Яготин та Переяслав-Хмельницький Київської області.

«Ми з Вами є свідками як стрімко розвивається Київська архиєпархія. Проте не усі вірні мають нагоду молитися у своєму місті в греко-католицькому храмі. Нашим завданням є знайти цих людей і послужити їм», - наголошує Владика Йосиф.

Якщо комусь відомо, що вірні УГКЦ проживають у цих містах, ласкаво просимо, повідомити про це о. Олега Панчиняка за тел. 097-213-80-70 або на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Прес-служба Київської архиєпархії

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/