Головна

ФІНАНСОВИЙ ЗВІТ «Канікули з Богом в Карпатах»

«Господь - мій пастир: нічого мені не бракуватиме.

На буйних пасовиськах він дає мені лежати; веде мене на тихі води.

Він відживляє мою душу, веде мене по стежках правих імени ради свого»

(Пс. 23).

Як приємно згадати відпочинок в Карпатах. Службу Божу зі співом діточок, чисте повітря, шум річки, тепле сонечко, запах різних трав, ігри, а вервичку, яку щодня молились, коло розведеного хлопцями багаття. Просто не можливо забути скелі Довбуша, ой як не легко було їх долати, як і гору Маковицю під дощем, прогулянку по Яремче, водоспад, а поїздку в Верховину, пана Кумлика, любих Сестер Милосердя, в яких ми бачили те єднання волі, розуму, порядку, сором’язливості, тактовності, терпеливості, скромності, сповнене любов’ю до ближнього, все це відклалось в серці кожної дитини та вихователів, що з Божої волі, і допомоги жертводавців Володимира та Ірини, а також кожної родини,  мали чудову нагоду милуватись цим чудовим краєм, шукаючи духовні скарби та вдосконалюючи Петриківський розпис в такий чудовий спосіб.

Проживали ми з 31 липня по 10 серпня,  в кількості 32 чоловік, у згромадженні Сестер Милосердя св. Вікентія., де харизмою згромадження є служіння через діла милосердя щодо душі і тіла. Головне завдання сестер – дбати, аби Христос був присутній у всьому.

Було затрачено не мало коштів, а саме:

- дорога – 6353 грн.,

- екскурсії - 1480 грн.,

- ліки – 86 грн.,

- продукти харчування – 741 грн.,

- проживання та харчування – 25175 грн.,

ВСЬОГО – 33835 грн., (з них 8505 грн., – кошти зібрані на квитки та екскурсії, їх залишок становить – 342 грн.)

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/