Головна

«Дарунок від тата»

E80BB507-0736-4F73-8356-4232B7C07DE5«Продайте ваше майно й дайте милостиню. Зробіть собі гамани, що не старіються; невичерпаний скарб на небі, де злодій приступу не має, ні міль не точить.»(Лука 12, 33)

Читаючи про життя святого Миколая, дізнаємось, що батьки після смерті залишили йому у спадщину великі статки, які він став ділити серед бідних і потребуючих і не має на землі такого місця, де б не засяяла слава про чуда благочестивого владики Миколая ісповідника.

В наш час є багато людей, які продовжують творити добро. Протягом семи років, а саме з серпня 2014 року, при Храмі Святого Миколая Чудотворця що на Аскольдовій могилі, триває служіння сім’ям, чий тато віддав своє життя, захищаючи Україну. Розпочався проєкт зі збору коштів для поранених, а останні роки для дітей. Цим ми підкреслюємо нашу подяку Воїнам, через допомогу вдовам і матерям війни. Цього року до служіння приєдналися волонтери, їхня участь спілкуватися з мамою, молитися за душу захисника, придбати коштом парафіян і свої коштом, вислати дарунок святого Миколая від тата. Від добродіїв Василя та Олени, чудові й корисні гостинці, отримали також матері, на знак вшанування подвигу чоловіка.

Бажаю собі і всім нам жити так, щоб наші добрі вчинки заохочуювали всіх нас, ставати кращими і хай Святий Миколай нам допомагає!

«Слава Ісусу Христу! Наша сім’я Муравських отримала подарунки на Миколая. Вони чудові. Костюми теплі, якісні і гарні. Книжки ми будемо із задоволенням читати. Ручка з собачкою кумедна. І навіть солодощі. Васильку і Яремі ще не показувала, бо ховаю до свята Миколая. Впевнена, що їм сподобається. Щиро дякуємо за «Дарунок від тата» спільноті церкви на Аскольдовій Могилі, отцю Ігорю і пані Анастасії Синенко!»

«Ми отримали. Дякуємо всім за подаруночки від Святого Миколая.»

88E6A5BA-1C76-4A2B-8178-4B5D880172D4«Щиро дякуємо, добрим людям!»

«Отримала дарунок. Щиро дякую. Було приємно»

«Добрий день. Я теж отримала. Це було несподівано, вчора цілий вечір і сьогодні ранок думала кому подякувати. Щиро дякую, Божого Благословення та допомоги у всіх справах та починаннях.»

«Щиро дякую Василю та Олені. Нехай Господь Бог сторицею віддячить Вам за Ваші милосердні справи.»

«о. Андрію Дутко! Сказати дякую -  це дуже мало. Ми дуже дякуємо Вам за щедрі дарунки. Нехай Вам Бог пошле міцне здоров'я, радість і щастя, благополуччя і достаток. Неймовірних сил для того щоби творити діла милосердні, а ще святкового настрою.»

«отче Ігоре.  Вам особливе дякую,  за Вашу турботу,  та піклування про наші родини.  Ви, як добрий Миколай, завжди нас радуєте і обдаровуєте. Знаходите таких людей, які з радістю хотять послужити у добрій справі. Насамперед хочеться подякувати Вам за  Ваше добре серце , яке у нинішній нелегкий час, здатне робити діла милосердні. Будемо благати у Бога, щоби все, що робите Ви і Ваша спільнота були назавжди записані ВЕЛИКИМИ літерами на небі у книзі Вашого життя.»

E15C3B39-9A32-47A0-ABCE-9FF8FCB8BC62«Доброго вечора. Ми теж отримали подарунки. І для мами і для дітей. Особисто всім подякувала в приват. І вам щира подяка за підтримку ,допомогу і за радість дітей.»

«Доброго вечора. Ми отримали подарунок. Всім велика подяка, за підтримку, допомогу і  за радість дітей. Хай Господь благословить добрих людей і отця Ігоря.»

Листи подяки, продовжують надходити.

Анна Онисько для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/