Головна

Подка за підтримку проєкту – «Зерна правди!»

og_image_uk-2dfe7a2dТисячі вірян УГКЦ стали благодійниками творення основної експозиції Музею Голодомору Шановні благодійники кампанії Блаженнішого Святослава на платформі «Зерна правди»!!

Міжнародний благодійний Фонд Музею Голодомору щиро вдячний кожному з вас, хто приєднується до команди підтримки проєкту та робить його можливим: здійснюючи благодійні внески, підтримуючи нас інформаційно.

Завдяки вам амбасадорська кампанія Блаженнішого Святослава на платформі «Зерна правди» вже зібрала 748 382 грн від понад 50 окремих парафій, а також загальні внески від Самбірсько-Дрогобицької єпархії та Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ. Найбільший на цей час благодійний внесок зробила Івано-Франківська архиєпархія, парафіяни якої спільними зусиллями зібрали 500 433,15 грн. Глава УГКЦ Блаженніший Святослав з цього приводу зазначив:

«Звістка про те, що архиєреї, священники, чернецтво і вірні Української Греко-Католицької Церкви активно долучаються до збірки коштів на Музей Голодомору – надзвичайна втіха для нашої Церкви. Адже це свідчення живої віри й молитви, яка не обмежується згадками лише в листопадові поминальні дні за жертвами Голодомору. Переконаний, що навіть найменший благодійний внесок наших вірних на Музей Голодомору має особливе значення, бо стає своєрідним талантом, що буде примноженим у майбутньому».

Це, на переконання Предстоятеля УГКЦ, важливо, «бо ми матимемо місце, куди приходитимемо зі своїми рідними, дітьми, онуками, правнуками». «Ми матимемо місце, де наново відновлюватимемо наше стремління правди, де знаходитимемо розраду, а перегортаючи трагічні сторінки своєї історії, шукатимемо шлях до світла», – пояснив Блаженніший Святослав.

«У час викликів, пандемії, економічної кризи та війни, тим ціннішим стає кожен внесок, бо ж бачимо, що серця християн відкриті на благодійність, відкриті не лише на плинні проблеми, а й на формування ціннісних орієнтирів – культуру, історію, національну ідентичність. А значить, і наша Церква як спільнота сьогодні об’єднує і лишається вірною своєму покликанню служіння», – зазначив Глава УГКЦ. «Зерна правди»у соцмережах.

З повагою,

команда Фонду Музею Голодомору

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/