Головна

Для діл милосердя жоден карантин не перешкода

58756890_2335527059821851136_oПарафіяльна служба милосердя «Карітас-Печерськ», з початком російської агресії ще з 2014 році підтримує і надає допомогу пораненим захисникам нашої землі та дітям полеглих у боях героїв.

Зі щедрих пожертв небайдужих парафіян у скриньку «Дарунок від тата», в рамках проєкту «Великодний кошик», двадцять одній родині полеглих захисників до Світлого Свята Воскресіння Христового було перераховано кошти на загальну суму 27 500,00 гривень.

Напередодні великодніх свят ми зв’язалися з родинами, якими опікуємося. Мама 9-ти річної Марти розповіла, як донечка щиро тішиться таким ДАРУНКОМ ВІД ТАТА! Мама двох хлопчиків, Оксана, вдячна за допомогу і за те, що не забуваємо про них. Пан Микола, батько 5 малолітніх дітей, який лікується після поранення, розповів, як скрутно в часі карантину і непевної фінансової ситуації утримувати велику родину. Минулого літа пан Микола для потреб нашої благодійної їдальні передавав овочі зі свого городу.

Усі родини вдячні нашим парафіянам і волонтерам за підтримку,  турботу та пам'ять. Навзаєм бажають веселих Великодних свят, здоров'я, миру і Божої благодаті.

Ігор ієрей з парафіянами для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/