Головна

"Студентська коляда"

studkol

Христос рождається!

Дорога молоде! Хочемо запросити вас 31 січня на IV Міжнародний фестиваль блаженної пам'яті Бл.Любомира Гузара  "Студентська коляда" у ККІБП (Київський Кооперативний Інститут Бізнесу і Права).

Початок - 13.00 (до вечора)

Фестиваль вже проводиться четвертий рік поспіль у ККІ БП. Співорганізаторами є Центр Академічного Душпастирства Київської Архиєпархії та Київська Трьохсвятительська Духовна Семінарія УГКЦ. Батьком цього фестивалю є Блаженніший Любомир Гузар, який кожного року благословляв та звертався із своїм словом до учасників заходу.

Учасники фестивалю – молодіжні творчі колективи (хореографічні, вокальні, театральні) з усіх куточків України - Київщина (Київ, Богородчани, Переяслав Хмельницький), Львівщина (Львів, Дубляни), Івано-Франківськ.

Про подію на сайті: http://www.kkibp.edu.ua/uk/pro-navchalnij-zaklad/ogoloshennya/1673-studentska-koliada-2019

Коляда об’єднала студентську молодь з різних куточків України для того, аби ділитися різдвяною радістю один з одним та з усіма присутніми, прославити Різдво Христове колядами, вертепами та різними мистецькими виступами.

Молодь єднається з різних куточків України, для якої цей Фестиваль вже став доброю традицією. Кожен є бажаним та очікуваним на цьому заході! ? Щиро запрошуємо!

Команда ЦАД КА :-)

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/