Головна

Тарасова ніч на Аскольдовій могилі

В ніч з 9 на 10 березня 2018 р. о 22 год в храмі Святого Миколая чуд. УГКЦ, що на Аскольдовій Могилі в Києві, відбудуться нічні чування, якими вшанують пам’ять великого Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка.

Вже багато років парафіяни і кияни приходять в цей вечір до храму Святого Миколая на нічні чування, вшановуючи день народження та день смерті Тараса Шевченка.

У церкві віряни моляться, читають Святе Письмо, Кобзар, та розважають над їхніми глибокими текстами.

Цьогоріч чування проведуться під закликом «Молімося разом з Тарасом за мир і закінчення війни ». Не спи українцю і разом з воїном захисником на Донбасі єднайся зі святим духом Тараса, який один нас захищає в нашій неволі  і цього вечора о 22:00 год., йди до Церкви на молитву і вдома помолись.

Не спіть, моліть Бога за спасіння України!

.

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/