Головна

«ТЕ, ЩО СТАЛОСЬ МЕНІ, ВИЙШЛО БІЛЬШЕ НА УСПІХ ЄВАНГЕЛІЇ...»

  У Церкві є люди, наділені особливим духовним даром – здатністю нести духовне служіння в Тілі Христовому, служити і впливати на життя інших людей, наставляючи їх і приводячи їх до спасіння. Сам Дух Святий неначе викшталтовує цей дар всередині таких людей, наділяючи їх прагненням до пізнання Бога, зміцнюючи їхню волю неухильно йти обраним шляхом, долаючи труднощі і перешкоди, даючи їм відчуття високої мети і щомиті мотивуючи їх через мрії, радісні переживання, відчуття доцільності всіх докладених зусиль.

Такий шлях пройшли наші парафіяни – новопосталі магістри релігійних наук УКУ Любов Михайлюк, Ірина Макар та Ірина Жукова.

 

Вітаючи їх із здобуттям цього високого звання, бажаємо їм, щоб духовні та інтелектуальні засоби і досвід, які вони отримали під час навчання, допомогли їм якнайкраще здійснювати своє особисте служіння та свідчення Христа, надихати інших і могти, врешті-решт, сказати слідом за апостоломПавлом: «Те, що сталось мені, вийшло більше на успіх Євангелії» (Пилип. 1:12).

МНОГАЯ І БЛАГАЯ ЛІТА!

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/