Головна

Літо з Богом

19 червня цього року Божого 39 дітей парафії св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі та 7-ро вихователів виїхали на літній відпочинок у Приморське, Одеської обл. Повідомляємо батькам та нашим парафіянам, що наші діти з вихователями щасливо прибули на Чорне море. Дорогою з Одеси до турбази діти споглядали дозрілі пшеничні поля і початок жнив. У повітрі стоїть спека.

Приморське - це невелике селище, на окраїні якого розміщені відпочинкові табори. Табір відпочинку розмістився у турбазі «Кабельний» (напрямок Ізмаїлу від Одеси), - це база Кам'янець-подільського кабельного заводу, власниками якої тепер є Юля, Леонід та Олександр. Ці добрі люди стараються для дітей і дбають про гарний відпочинок для них. База відпочинку дуже добре обладнана і оснащена. Умови проживання тут дуже гарні та комфортні. Діти розміщені по 2-є, 3-є в кімнаті. Є кондиціонер, зручні ліжка, умивальник, душова. Це вперше ми маємо такі умови.

До нашого села підходить Дунайський прісний лиман, наповнений розмаїтою рибою а довкола нього зустрічається різнорідна птиця.

Сьогодні діти купались перший раз у морі, для них це велика радість. Берег піщаний, але море сьогодні було неспокійне. Сонце припікало, діти разом з сестрою Анастасією та вихователями трішки засмагали. Усі залишились задоволеними. О 20:00 відслужили вечірню. Діти готуються до сну. Просимо батьків через газету «Оранту», передавати свої побажання у нас є електронний зв'язок.

Сьогодні відбулась п'ятихвилинка вихователів і склали такий розклад:

7:45 - підйом, руханка

8:20 - Служба Божа

9:00 - сніданок

до 12:00 - море

13:30 - обід

15:00-16:00 - катехизація

до 19.00 - відпочинок, море

20.00 - Вервиця

22.30 - сон.

Це початок нашого відпочинку. Читайте наші повідомлення. Бажаючі можуть отримати інформацію за тел. 8-050-447-31-57 або 8-067-406-89-33

Батьків просимо про молитву за щасливий відпочинок дітей.

Матеріал: Іллі, «Оранта»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/