Головна

Аскольдів карильйон уже готовий /оновлено/

m_DSCN4149Дорогі у Христі парафіяни, меценати, жертводавці, люди доброї волі, кияни!

Ділюся з Вами приємною і довгоочікуваною новиною. Ми отримали від пана Хенка з Голландії чергового листа, в якому він сповіщає, що усі дзвони для Аскольдового карильйону уже вилито. Залишилось доналаштувати декілька дзвонів і наприкінці жовтня готові їх відправляти нам.

Попередньо, на початку виконання робіт, ми внесли передоплату 40 тисяч 590 євро. Увесь Аскольдів карильйон, а це – 42 дзвони, коштує 110 тисяч євро. То ж маємо найближчим часом повністю розрахуватись з виробниками.

Частина коштів уже зібрана. Пам’ятайте, кожна пожертва повернеться сторицею. Адже наш Бог милостивий, наш Бог милосердний, наш Бог – це любов.

На дзвіниці Аскольда дозавершуються роботи з монтування кріплення для дзвонів, замовлено і в процесі виготовлення необхідне обладнання, так звана кабіна управлянні карильйону. Віримо, що на свято Святого Миколаями ми зможемо почути чудовий передзвін на київських кручах.

В Україні на сьогодні є 3 карильйони: Гошівський (Гошів), Михайлівсько-Золотоверхий та Спасо-Преображенський (Київ).

Прошу вашої молитви для Божого благословення, щоб дзвони-карильйони таки зазвучали на Дніпрових кручах для прослави діл Всевишнього.

З любов’ю і молитвою ваш парох, митрофорний протопресвітер, іер Ігор Онишкевич

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/