Головна

Творча студія на Аскольдовій

IMAG0436П'ятого лютого наші постійні відвідувачі (а їх було двоє) творили та витворяли, фантазували та вигадували, що ж можна зробити з акрилом:

авторський розпис склянки, фантазійні пасхальні яєчка (гофрокартон, акрил, конфетті з дироколу), навіть спробували його на дотик відтиснувши зафарбовані долоні на папір. І дізналися, нарешті, чому я не даю акрил маленьким та замовили розпис акрилом по тканині.

В неділю 12 лютого заняття відвідали шестеро дітей та один дорослий.

Учні мали можливість надолужити пропущену тему та проявити власну фантазію.

Обрані теми: совенятко з великої соснової шишки, ліпка пластикою (вервичка, кулон, браслет).

IMAG0451В неділю 19 лютого заняття відвідали семеро дітей та один дорослий.

Обрані теми: совенятко з великої соснової шишки, квілінг «Сніжинка», розпис акрилом склянки та фантазійна графіка з елементами петриківського розпису «Півник».

Діти самі слідкують за темами: обирають «я хочу ще» та «я цього ще не робив».

В  неділю 26 лютого заняття відвідали четверо дітей та двоє дорослих.

Обрані теми: совенятко з великої соснової шишки, квілінг «Сніжинка», розпис акрилом склянки, вільна тема (олівці, гуаш), підвіска з гофрокартону (петриківський розпис).

Звіт за лютий.

IMAG0496Студію петриківського розпису на Аскольдовій могилі (малювання) у лютому відвідали 14 дітей та троє дорослих.

Абсолютні лідери відвідування: Саша Ковпак (4/4), Христина Мазур (3/4), Айлін Улаш (3/4), фаворити: Софія Губицька (2/4), Даниїл Клочек (2/4), Андрій Чаплик (2/4).

Анонс на березень.

Отже, на дворі вже весна, тому теми занять трохи змінені:  петриківський розпис (мальовка на папері), акрил (розпис по склянці, тканині - за проханням дітей), підвіска з гофрокартону (діти вже готуються до Пасхи), квілінг (тепер будемо вчитися робити квіти). Також ліпка пластикою, письмо та малюнок пером-чорнилом, спірограф, вільна тема, малюнок воїнам. Знову переноситься ліпка солоним тістом.

Ганна Шостак, спеціально для «Оранти».

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/