Головна

Аскольдові творці

465976413216У неділю 11 вересня біля церкви св. Миколая на Аскольдовій Могилі було проведено день дитячого малюнка, який у подальшому, сподіваємося, стане  постійно діючою школою малюнка.

Участь брали усі хто бажав. Діти з натхненням малювали, зовсім маленьким  допомагали батьки. І ще невідомо, хто отримав більше задоволення від творчого процесу: діти чи дорослі.

Беручись за пешзлі, багато дітей запитувало про те, яка тема малюнків, але тема була довільною. Кожна дитина малювала те, що хотіла, у кого наскільки вистачало фантазії.

Всі були задоволені і діти, і дорослі.

Виявилося, що діти наші дуже талановиті. Малюнки вийшли дуже гарними і цікавими.

Усе необхідне для малювання було закуплено силами організаторів. До цієї акції долучилося підприємство СДМ «Фенікс», яке безкоштовно надало  цупкі пластинки, підкладені для зручності під аркуші паперу, за що їм велика подяка.

Наступної неділі 18 вересня запрошуємо всіх дітей до участі в створенні своїх малюнків. Буде більше фарб, пензликів, кольорових олівців, фломастерів тощо.      А головне – заняття з дітьми буде проводити художник пан Костянтин. Відвідуйте, малюйте і такі заняття стануть  постійними.

Ірина Міняйло для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/