Головна

Творчість у храмове свято

IMAG0439У неділю 22 травня на Храмове Свято опісля всіх урочистостей було проведено мистецьке заняття з дітьми.

Оскільки святкування закінчилось після першої, а наше заняття по розкладу аж о 14:30, а в катехитичному класі відбувався шаховий турнір, було вирішено провести заняття о 14 годині (за проханням батьків і згоди катехитів) у «Віфлеємі» (дитячому вагончику).

Темою заняття було «Витинання (орігамі, кірігамі)».

Заняття відвідали 12 дітей та один дорослий.

IMAG0435Отже, нам знадобились: бажання вчитися, два різнокольорових листочки паперу формату А4, простий олівець, гумка, манікюрні ножиці та, звісно ж, наша добра пані фантазія.

Ми дізналися чим відрізняється вирізування орігамі від кірігамі, а також, що вирізування по паперу в Україні називається витинанням, а роботи - витинанками.

Також на будівлі храму Святого Миколая Чудотворця було розміщено виставку дитячих робіт за ІІ семестр 2015-2016 навчального року, наразі можна побачити тільки малюнки.

Частина малюнків передана сестрам Томишинець для поранених.

Анна Шостак для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/