Головна

А ми до Вас з Благою вісткою!

1305448«Осанна! Благословен той, хто йде в ім'я Господнє» (Іван 12,13)

У вербну неділю з Благословення пароха о. Ігоря Онишкевича, Церкви Миколая Чудотворця що на Аскольдовій Могилі молодь Київських парафій УГКЦ з маленькими наповненими любові даруночками, освяченою вербою, солодощами, вручну написаними цитатами, іконками року Божого Милосердя, відвідали хворих і поранених у Київських шпиталях, Головному клінічному військовому госпіталі, у госпіталі Прикордонної служби та в Ірпінському госпіталі.

Милосердя Боже не знає меж. Свідченнями цього є ті хворі і поранені до яких ми завітали, вони дуже хотіли саме в цю неділю бути в Церкві, освятити вербу але вони не можуть піднятись з ліжка. Ця подяка Богу була в кожному їхньому слові, що Він саме в такий спосіб завітам до них.

Більшість запитували як ми додумались саме цю радість їм принести, прийти до них з освяченою вербою? Відповідь наша простенька: Ми сьогодні присвятили себе саме тим хто не може прийти в церкву але прагне пережити радість зустрічі з Богом.

Висловлюємо щиру подяку о. Ігорю Онишкевичу, за батьківську підтримку, о. Віталію Воєці за духовний супровід, о. Петру Жуку ректору КТДС, за підтримку, о. Івану Сохану, за відвагу нести благу вість, братам семінаристам КТДС, які радо відгукнулись на наше запрошення нести радість, за іконки, сердечна подяка сестрі Еммануїлі за іконки Божого Милосердя, добродіям які пожертвували вербу, Вам за вербу спасибі від кожного пораненого і хворого особисто, «з вітками лози ми пережили радість зустрічі з Ісусом в Єрусалимі», сердечна подяка Парафіянам церкви Миколая Чудотворця що на Аскольдовій могилі за цукерки «Джек» в кількості 650 штук, щире спасибі молоді київських парафій УГКЦ, за те, що радо відгукнулись на запрошення нести радість хворим, нашим неперевершеним бандуристкам Лілі і Олені, які потішили своїми ангельськими голосами зранені серця, нашим водіям – Дмитру, Михайлу, Володимиру, Василю, всім сердечне подяка за молитовну підтримку.

Бажаємо всім нам жити ділами Милосердя особливо в цей Ювілейний рік Божого Милосердя.

Волонтери-організатори Василина і Марічка Томишинець, парафіянки церкви св. Миколая Мирлікійського на Аскольдовій Могилі, для Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових структур України, для "Оранти" 

 

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/