Головна

Папа Франциск зустрінеться з Патріархом Кирилом

imagesУ п’ятницю, 5 лютого 2016 р., оприлюднено спільне комюніке Апостольської Столиці та Московського Патріархату, в якому читаємо:

«Святий Престол та Московський Патріархат з радістю повідомляють, що завдячуючи Божій благодаті, Його Святість Папа Франциск та Його Святість Кирило, Патріарх Московський та всієї Русі, зустрінуться 12 лютого цього року. Зустріч відбудеться на Кубі, де Папа зупиниться на шляху до Мексики, і де Патріарх перебуватиме зі своїм офіційним візитом. Зустріч включатиме особисту розмову в міжнародному аеропорту Хосе Марті в Гавані та завершиться підписанням спільної декларації.

Ця зустріч Глав Католицької та Російської Православної Церков, яка готувалася протягом тривалого часу, буде першою в історії та позначить важливий етап у стосунках між двома Церквами. Святий Престол та Московський Патріархат висловлюють побажання, що вона також стане знаком надії для всіх людей доброї волі та запрошують всіх християн палко молитися за те, щоб Бог поблагословив цю зустріч і вона принесла добрі плоди».

http://uk.radiovaticana.va/

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/