Головна

Найбільше щастя давати ніж брати

321Упродовж тижня з часу святкування Покрови Пресвятої Богородиці та не менш важливого свята Дня захисника Вітчизни із словами щирої людської вдячності та маленькими подаруночками Ми відвідали 614 поранених Захисників у Головному клінічному військовому госпіталі, у госпіталі Прикордонної служби та в Ірпінському госпіталі.

Хочемо скласти щиру подяку всім не байдужим українцям і не тільки, за допомогу в приготуванні, пакуванні та даруванні маленьких але наповнених любові подаруночків.

DSCN0734Дякуємо о. Ігорю Онишкевичу, за благословення, за хрестики для поранених, Департаменту Силових Структур УГКЦ, в особі о. Любомира Яворського, за хрестики для хлопців в психіатрію, о. Віталію Воєці, за духовний супровід, Братам семінаристам, які так численно відгукнулись нам допомогти в даруванні подарунків, сестрам Василіанкам, с. Анастазії (Хорватія), с. Василії с. Хризанті, за цукерки, за супровід цілого процесу готування подарунків, сестрам Служебницям с. Тимотеї, та с. Меланії, за те, що розділили з нами радість вітати наших Захисників, Аллі, яка спекла 600 тістечок-сердечок, творчо-пізнавальному центрові «Дитяча Світлиця» та крамниці «Галерея-Подарунків «РайДерево» за фінансову підтримку, Любові, за іконки, вервечки, Юлії, за іконки, які Вона вишукувала в Рівному, Ірині, яка із щирим бажання допомагала до пізньої ночі запаковувати подаруночки, щире спасибі громадянкам з Лівії, Тетяні та Анні-Софії, які нам допомагали у пакуванні подарунків, Оксані, яка розділила з нами радість вітати кожного пораненого захисника. Також висловлюємо щире спасибі всім, за молитовну підтримку.

1217102Нехай у Нас ніколи не забракне любові.

Василина і Марія Томишинець для «Оранти»

P.S. Дякуємо сестричкам Василині та Марії Томишинець, які несуть цю високу службу парафіяльного катехитичного волонтерства у такий складний для країни час, дякуємо Богові, за Його незбагнену ласу, якою він обдаровує цих благочестивих сестер, наповнює їхні серця сміливістю, любов’ю, кріпостю, взаєморозумінням та милосердям, і незбагненим даром організовувати та провадити цю благу місію моральної, психологічної і навіть духовної підтримки поранених захисників.

Заохочуємо і запрошуємо кожного у цей час долучитись до цієї благої місії. Кожного у свій спосіб, навіть просто з величним ДЯКУЮ для кожного захисника.

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/