Головна

Наші діти! Наше майбутнє! – Подаруй захиснику України свій дарунок!

angel-soljonoe-testo-6Одного чудового недільного дня ми як завжди завітали в шпиталь, щоб відвідати наших Захисників і,.. зустріли щиру Україночку.

Анастасії, вісім років, приїхала вона з батьками із Полтавської області щоб відвідати поранених та передати кошти на їхнє лікування, які вона сама і заробляє, а також роздати подарунки захисникам які сама і робить.

Настя дуже світла і щира дитина, вирішила самотужки, у свій спосіб, долучитись до допомоги пораненим. Ідея в неї проста - плете браслети і сама їх продає на базарі, таким чином заробляє кошти для поранених наших Захисників.

А зустрілись ми біля палати Ігоря, пораненого бійця із золочівщини, якого мама Насті вже провідувала і передавала 400 грн., що Настя заробила і лежачого Ангелика, якого Настя виліпила із солоного тіста. Ігор ще на той час саме був лежачий. А цього разу, Ангелик виявився сидячий, і коли Настя побачила Ігоря який сидить в інвалідному візку просто сказала: - «наступного Ангелика зроблю стоячого». За місяць Настя заробила більше тисячі гривень і передала Ігорю на лікування.

Мама Насті також ділиться враженнями: - «ми сьогодні не планували їхати в Київ, але тато зранку сказав їдемо і все. Як виявилось ми вчасно приїхали, дякую Богу, що Він нас так попровадив». Ігоря наступного дня відправили за кордон на реабілітацію.

Після нашого короткого спілкуванням із Настею та її батьками хочеться тільки додати: - «будьмо щирі в своїх намірах як Діти!»

Марія та Василина Томишинець, волонтери-катехити парафії св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі, для «Орати»

P.S. Сестри Василина та Марія Томишинець вже більше року провідують наших поранених захисників у київському госпіталі. Щоразу вони придумують оригінальні подарунки, аби хоч на гірчичне зерня підняти і збадьорити дух пораненого, допомогти відшукати віру у серці і відкрити душу у сповіді капеланам. Неодноразово священики дякували і наголошували, що сестри прокладають перед ними шлях до пораненого та зраненого бійця.

Цього разу, до Дня Захисника Вітчизни, 14 жовтня, сестри задумали сформувати подаруночок для кожного бійця, а їх у госпіталі на разі понад 550. То ж запрошуємо і Вас долучитись до цієї великої справи Божого милосердя. Усі пожертви можете залишати у церкві св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі з поміткою «подарунок пораненому захиснику України». Наперед завдячуємо вашій чуйності та жертовності.

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/