Головна

Шана і вдячність нашому парохові отцю настоятелю Ігорю Іллі Онишкевичу

CRW_6376Цією грамотою громада церкви св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі висловлює високодостойному парохові отцю-настоятелю

Ігорю Іллі Онишкевичу

з нагоди його уродин свою незмінну й глибоку шану і вдячність!

Довгі роки Вашої відданої праці на користь нашої парафії і храму виплекали з нас справжню християнську сім’ю, неповторну своїми унікальними молитовними традиціями, спільнотами, об’єднаннями. Тут знаходять справжню духовну поживу батьки і діти, молодь і родини, кожний, хто шукає і прагне Христа.

Саме від Вас, дорогий Отче, подивляючи Вашу наполегливість і послідовність, які і в цілком несприятливих умовах приносили плоди, громада черпає натхнення й силу для катехитичної й волонтерської праці, для діяльності на культурній і просвітницькій ниві, для чинення справ милосердя.

Саме завдяки Вашому вмінню об’єднати й запалити людей своїми ідеями напівзруйнована ротонда в занедбаному парку перетворилася на церковну перлину нашої столиці, яка стала справжнім символом невмирущості християнської віри в нашому народі.

Нехай печатка цієї грамоти зміцнить і на многі літа затвердить наші побажання Вам, дорогий отче Ігорю, міцного здоров’я, натхнення, пастирських сил і рясних Божих ласк, таких потрібних для Вашого служіння. Просимо про це в Тієї, чиє благословення кожної Служби Божої Ви прикликаєте на нас, – Пресвятої Богородиці Оранти Нерушимої Стіни!

Дано в столиці України-Руси,

на місці прослави першомученика за віру християнську

царя Аскольда-Миколая

25 липня 2015 року Божого

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/