Головна

Золото під каменем (23 липня)

Одного разу король викотив на дорогу величезний камінь, а сам сховався, щоб побачити, хто прибере його. Багато хто проїжджав, чи проходив стороною, голосно лаючи короля, що він не стежить за дорогами, але нікому не спало на думку прибрати з дороги камінь. Врешті-решт біля каменя зупинився бідний селянин і відкотив його у придорожний рів. А під каменем, на свій подив, селянин знайшов повний мішок золота і лист від короля, у якому той пояснив, що це нагорода тому, хто прибере з дороги великий камінь.

Так і наш Цар підклав під кожне випробування своє благословення. Всі перепони, що зустрічаються на нашому шляху, не випадкові – Бог випробовує нашу вірність, і з їхньою допомогою звертає наш погляд угору й дає нам нагоду дістати духовну нагороду. Під каменями важких проб, які витримати нелегко, сховані особливі благословення.

«365 притч на щодень» - видавництво «Свічадо» 2013  (с)

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/