Головна

«Ми обираємо не особу Президента, а майбутнє нашої держави»

У суботу, 24 травня, члени Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій разом з представниками влади будуть молитися в соборі Святої Софії Київської. Молитва розпочнеться о 13.00.

Як зазначив Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук), крім того, у всіх храмах і релігійних організаціях відбуватимуться молитовні чування, Божественні Літургії та інші молитовні заходи.

«Аби ми спільно могли стояти перед Божим обличчям і вимолити в Господа Бога Президента, який би був миротворцем для нашої держави і перевів би її через цей непростий період і послужив фактором стабілізації, заспокоєння українського суспільства», – сказав Предстоятель УГКЦ.

Глава Церкви закликає всіх віруючих людей обов’язково взяти участь у виборах і по совісті проголосувати. «Вибори відбуваються в дуже драматичних обставинах нашої країни. В історичний момент України, коли ми обираємо не особу Президента, а майбутнє нашої держави», – наголосив Блаженніший Святослав.

Він вкотре підкреслив, що Україна сьогодні, як ніколи, потребує легітимно обраного Президента.

Він також закликав усіх в жодному разі не піддаватися корупції і не голосувати за тих, хто намагається підкупити виборців. Бо корупція, пояснює Глава Церкви, – ознака духовної хвороби. «І якщо той чи інший кандидат хворіє на цю недугу, то йому не можна довірити майбутнє країни», – вважає Блаженніший Святослав.

Тож, він просить застановитися над відповідальністю такого кроку як віддати свій голос за того чи іншого кандидата.

Департамент інформації УГКЦ

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/