Головна

Різдвяне свято для дітей БФ «Карітас Київ»

«9 січня 2014 року для дітей благодійного фонду «Карітас Київ» відбулося Різдвяне свято. Свято було незвичайне тим, що проходило в Ігроленді ТРЦ Sky Moll, який організували його працівники. Участь взяло майже 40 дітей віком від 5 до 12 років із багатодітних, малозабезпечених сімей, діти напівсироти та сироти», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас Київ».

Програма свята була дуже насиченою та цікавою, переповнена несподіванок та сюрпризів. Новорічно-різдвяна вистава із казковими героями дуже захоплювала дітей, оскільки ці персонажі їм були знайомі із казок та мультфільмів. Конкурси та ігри, в яких діти брали безпосередню участь, теж були дуже до вподоби дітям. Після святкової програми усі ласували за святковим столом піцою, фруктами, печивом та солодощами. А на завершення досхочу награлися у дитячих лабіринтах та атракціонах Ігроленду.

Насамкінець, діти оримали різнокольорові гелеві кульки, з якими відходили додому, несучи святковий настрій та радість до своїх домівок. Кожна дитина відчула свою важливість і щастя від проведеного часу.

Благодійний фонд «Карітас Київ» висловлює щиру вдячність Керівнику комплексу Ігроленд, ТРЦ Sky Moll - Савицькій Валентині Володимирівні, завдяки якій було організовано це свято для дітей.

«Дякуємо також нашим друзям БФ "Velvet Hearts" - Олександрі Балясній, Анні Мозговій, Анні Кузнецовій, Олені Тітілкіній, які посприяли проведенню свята. Особлива подяка саме Олені, яка разом із дітками раділа та святкувала, допомагаючи у кращому проведенні свята. Всім щиро дякуємо та запрошуємо до подальшої співпраці», - підсумовує о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас Київ».

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/