Головна

Для Святого Миколая немає неможливого (частина І)

Цьогоріч, діткам, якими опікується наша парафія, Святий Миколай передав подарунки з-за океану.

Стараннями добродітелей з церкви св. Івана Хрестителя в місті Нюарку (штаті Ню Джерзі в США), якою займаються отці Редемптористи, 70 дітей, якими опікується наша парафіяльна служба милосердя, отримали надзвичайні подарунки, це 40 дітей, матері котрих знаходяться у місцях позбавлення волі, 16 дітей служби «Карітас-Печерськ» та 14 дітей малозабезпечених парафіян.

Щиро дякуємо за працю кожному помічникові Святого Миколая.

Подаємо короткий опис благодійної праці фабрики Миколая за океаном :-)

«Пишу, щоб повідомити Вас та Ваших співпрацівників, що ми сьогодні відправили до вас обіцяні іграшки.

Це був великий проект, який тривав багато місяців і вимагав багато рук до праці.

Ми збирали іграшки від минулого січня і просто складали їх в одній кімнаті.  Коли ми отримали від вас імена та адреси, ми видрукували на кожну дитину карточку і було цих карток три категорії – одні самі імена на білому папері – другі – імена на жовтому кольорі а треті – імена і адреси (це ті, які ви будете висилати з Києва дітям ув’язнених матерів.)  Коли прийшов час це пакувати, ми всі іграшки порозкладали по столах і посортували їх по категоріях – тут ляльки, там авта а там далі шкільне приладдя і.т.д.  Кожну карточку ми приліпили до підлоги і пізніше до карточки прикладали іграшки, відповідні до віку.  Кожна карточка мала синій або рожевий пасок, щоб з далека було видно, чи це дівчина, чи хлопець. Коли ми уважали, що ми справедливо приділили подарунки, ми кожної дитини подарунки обвинули в пластику а ті, що будуть іти далі на пошту, ми спакували в папір і приліпили до кожної посилки адресу.  Щодо зворотної адреси, то просимо, щоб це вже ви полагодили.

В нашій команді було сім жінок і ми кілька разів збиралися в нашій церковній залі.  Кожна робила, як найкраще отже просимо вибачення, якщо хтось із нас підібрав невідповідні подарунки, або може не досить їх.  Ми подарунки не купували але всі ці місяці збирали їх від людей.  (У нас іграшки надзвичайно коштовні і наш бюджет на це не дозволяє.) Отже, на жаль, хоча Ви подали розміри декотрих дітей, чи одягу, чи взуття, ми ані одягу ані взуття нікому не спакували.  Якщо Ви уважаєте, що цього потрібно, то прошу це вже додати від себе.    Я надіюся, що посилки до вас дійдуть між 4 а 6 тижнів.

Пересилка цих іграшок є коштовна але нам запропонувала висилкова фірма Дніпро вислати іграшки безкоштовно і тому ми так спішили з цим, бо вони нам ставили реченець, щоб іграшки прийшли до вас на час.  Коли прийдуть до вас посилки, я буду дуже просити, щоб до них написати.  Без них ми би правдоподібно за це діло не бралися.

Dnipro Company 645 West 1st Avenue Roselle, NJ 07203 USA

Крім ваших адрес ми ще мали інші адреси – в Київській області, в Чернівецькій та у Львівській.  Отже, хоча від нас пішло 16 посилок, не всі вони пішли до вас.  Інші посилки було легше пакувати, бо до них ми пакували всього по трохи і не думали, що котрій дитині підібрати.

Я є в близькому контакті з отцем Романом Сиротичем і при кінці жовтня мати нагоду передати йому гроші, які він вам передасть, щоб ви мали на оплату пошти.

Пересилаю вам кілька фотографій з нашої праці.

Бажаю Вам всього доброго,  Ксеня Гапій, працівник канцелярієї церкви св. Івана Хрестителя в місті Нюарку (штаті Ню Джерзі в США), якою займаються отці Редемптористи. 10 жовтня 2013 р.Б.»

За день читайте ІІ частину з історії «Для Святого Миколая немає неможливого»

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.695850937114190.1073741866.198406070192015&type=1

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/