Головна

Молодіжний Благодійний Бал

У неділю сімнадцятого листопада о 17:00 розпочався 4 молодіжний благодійний бал. Він проходив у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України. Організатором заходу виступила ТУСК «Обнова», за підтримки Молодіжної Комісії Київської Архієпархії УГКЦ, Центру Академічного Душпастирства УГКЦ, Департаменту Військового Капеланства УГКЦ, Благодійного Фонду Карітас Київ.

Основна мета Благодійного Балу – збір коштів на потреби дітей з вадами зору, що навчаються у спеціалізованих закладах м. Києва та інших міст України.

Представники нашої парафії св. Миколая з Аскольдової могили також взяли участь у цьому дійстві, а саме восьмеро найактивніших старшокласників та кілька старших осіб.

У програмі  Молодіжного Балу була запланована хореографічна вистава – феєрія «Лускунчик», після чого учасників Балу запросили на фуршет.

А далі найцікавіша частина – бальна танцювальна програма, з майстер – класами. Коли молодь втомлювалась, спеціально запрошені гості, виступали перед учасниками свята, даруючи їм чудові українські пісні. Крім того на Балу відбувся аукціон, на якому було реалізовано іграшку ручної роботи  -  «Лускунчик». Лот реалізовано за 1500 гривень.

Організатори потрудилися чудово. Молодіжний Бал, справді, вдався. Свято закінчилось о 22:30, після чого кавалери з гарним настроєм поспішили провести своїх дам до дому.

Матеріал підготував Олег Качур, «Оранта»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/