Головна

В Україні стартує соціальний проект поколінь «Встигни сказати головне»

Міжнародний громадський рух «Живи» ініціює в Україні новий соціальний проект поколінь «Встигни сказати головне», який стартує 20 квітня під девізом «Щоб звернути серця батьків до дітей».

Метою проекту є об'єднати молоде покоління країни навколо уваги і дієвого співчуття по відношенню до старшого покоління, сприяти розвитку почуття вдячності і поваги дітей до батьків, чути покоління, щоб встигнути сказати головне!

Організатори проекту прагнуть звернути увагу громадськості через ЗМІ та лідерів громадської думки до важливості гармонії, єдності, взаєморозуміння, подяки і поваги між поколіннями. А також, як стверджують ініціатори акції, «звернутися до людей з посланням про те, що найважливіші слова для людства вже одного разу були сказані Ісусом Христом. Сьогодні нам потрібно звернути свої серця до Небесного Батька, щоб почути послання про спасіння, щоб одного дня не було запізно».

«Я глибоко вірю, що говорити найголовніше людям ми повинні тоді, коли вони ще здатні нас почути. В першу чергу це стосується наших батьків ... Здається, що вони будуть з нами завжди. Однак це не так ... Момент, коли вони йдуть - завжди дуже несподіваний. Тому використовуй кожну мить життя, дану тобі Богом – щоб говорити про свою любов і вдячнысть! Встигни сказати головне!»,  –  прокоментувала мету проекту його організаторка співачка Оксамита.

Серед заходів проекту – Марафон солідарності на радіостанціях, прямі ефіри «Встигни сказати головне» на радіо Еммануїл; Флешмоб «Встигни сказати головне» за участю молодіжних організацій і рухів України; Благодійний концерт в геріатричному пансіонаті; Благодійна акція  у хоспісі; Бліц-марафон з лідерами громадської думки.

http://risu.org.ua/ua/index/all_news/announcements_events/51894/

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/