Головна

Духовна домашня опіка

Вже 15 років поспіль отець Анатолій Тесля провадить духовний провід для тяжкохворих парафіян. Щомісяця відвідує хворих на дому, у будинку престарілих на масиві "Чайка". Серед опікуваних відома режисерка кіностудії Довженко Світлана Світлична (будинок престарілих), поетеса Світлана Космачівська (на дому).

Такий вид служіння можна поділити на підкатегорії:

духовна опіка над парафіянами, які не можуть ходити до храму і просять причастя на домуопіка немічних і хворих, які потребують священика.

духовна опіка хворими на ВІЛ-СНІД (цього року немає - спочили у Бозі)

відвідування будинку престарілих.

відвідування лікарень Києва.

душпастирська праця у Охматдиті.

Для цих людей отець Анатолій водночас і духівник, і сповідник, і простий священик, який уділяє Святі Таїнства.

Копітка духовна праця продовж років дає свої плоди, плоди духовної рівноваги і знайденого шляху до Господа. Потребуючі живуть у постійній ласці Божій, чекають Святого причастя, переживають радість коли навідується священик.

У цьому служінні отцю допомагають волонтери парафіяльної служби милосердя Ореста Цимбрівська, Ольга Лужна, Даниїла Костик, Ярослава Вольхіна.

Сьогодні під такою опікою перебувають близько 10 родин, багато вже відійшло у вічність.

Потребуючим, намагаємось допомогти не тільки духовно але й матеріально. У часі великого посту  готуємо великодні кошики від св.. Миколая, опікуна та захисника усіх потребуючих.

«Оранта»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/