Головна

Навечір'я Різдва Христового

risdvo2Христос рождається! Славімо його!

6 січня парафіяни нашої церкви мали можливість спільно відсвяткувати Навечір'я Різдва Христового. У храмі відбулося Велике повечір'я з Литією. Звершували його одразу 4 священики церкви. Очолював святкове богослужіння настоятель отець Ігор Онишкевич. Усі присутні взяли участь у таїнстві миропомазання, дітки отримали солодкі подарунки.

risdvoЯк зійшла перша зірка на небі, у храмі залунали колядки, які прославляють народження Ісуса Христа. Усі вітали один одного: "Христос народився! Славімо його!". Панував різдвяний настрій. Як годиться, після церкви родини збираються на святу вечерю. Парафіяни порозбігалися по домівках.

А переселенці та одинокі парафіяни були запрошені на Свят-вечір у їдальню "Карітас-Печерськ". Зібралося близько 30 людей під духовною опікою отця Анатолія Тесли. Господиньки пані Ніна та пані Марія приготували смачні страви: кутю, пісний борщ, вареники, підливу, голубці з грибами, три страви з риби, пампухи, узвар... Все, як удома! Смакували, колядували, один одного з Різдвом вітали. Христос народився! Славімо його!

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/