Головна

Любов і милосердя!

16754462«Так нехай світить перед людьми ваше світло, щоб вони, бачивши ваші добрі вчинки, прославляли вашого Отця, що на небі»(Мт.5,16).

Потребою принести радість кожному, пораненому і хворому є посилені бойові дії на Сході України, а також День хворого, який католицька Церква відзначає 11 лютого. Питання, що ми можемо зробити в тилу за декілька днів, для тих хто оберігає наш спокій і мир? Виявилось за цей короткий час можна зробити багато.

У неділю Трьох Святителів з благословення о. Ігоря (Онишкевича), відважні україночки вирушили до шпиталів м. Ірпеня та ДПСУ м. Києва нести промінчик світла і радості пораненим захисникам, хворим і медичним працівникам. Із собою взяли маленькі гостинці: яблука, цукерки, печиво, власноруч виготовлені листівки.

16754662Вміст листівок був таким: «-Страждання може стати шляхом до великої любові і милосердя.-   -Маленькі добрі справи, зроблені від великої любові, приносять радість і спокій.-   -Любов потрібно проявити в дії, і ця дія є служіння-.   -Найважливіші ліки — ніжна любов і турбота.-   -Поширюйте любов повсюди, хоч би де ви перебували, — і насамперед у власному домі-». — /св. Мати Тереза/ Вітали з такими святами: Трьох Святителів, Стрітенням Господнім. Щирі посмішки, здивування, побажання не забувати про них, сіяти те добро і любов, які є дуже необхідні в теперішні часи, благословення супроводжували нас від палати до палати.

16780588«Любов - це плід, який дозріває в будь-який час і до якого може дотягнутися будь-яка рука». /св. Мати Тереза/ Щире спасибі о. Ігорю (Онишкевичу), о Віталію (Воєці) за духовний супровід, студентам Катехитично - педагогічного інституту І-ІІІ курс м. Київ, за щиру підтримку (яблука, цукерки, печиво, фінансову допомогу), парафіянам Церкви св. Миколая Чудотворця, що на Аскольдовій Могилі, за фінансову допомогу, цукерки, яблука, за молитовну підтримку. Спасибі водіям п. Андрію і Лицарям Колумба.

«Любов, що діє - це служіння»./св.Мати Тереза/, спасибі відважним україночкам: Галині, Оксані, Світлані, Оксані за світло, яке Ви несете ближньому, коли в його житті темрява.

Слава Ісусу Христу! Слава Навіки Богу!

Василина і Марічка Томишинець, катехити-організатори, церкви св. Миколая Мирлікійського на Аскольдовій Могилі, для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/