Головна

Різдвяна радість!

99412797_oНині все сповнилося радістю: Христос народився від Діви (Стихира на Різдво Христове)

Поштовхом для Різдвяної коляди для наших поранених захисників стали дерев’яні вертепи, які подарував Пізнавальний центр «Дитяча світлиця». Було багато вагань, перешкод, побоювань, бо з колядою йшли вперше до шпиталів, але слова з проповіді на Різдво: «Вставайте і йдіть» (о Іван Зубальський) були остаточною крапкою наших вагань.

Переживши різдвяну радість з родиною, ми прагнули розділити цю радість з нашими пораненими захисниками, хворими військовими і персоналом військових госпіталів. Отож, продовж старого-нового року 14 та 15 січня, з колядками, віншуваннями, грою на флейті та бандурі, а також з дерев’яними вертепами, листівками, цукерками ми завітали в Ірпінський шпиталь та шпиталь ДПСУ.

Коляда видалась на славу Божу, нагородою були посмішки, аплодисменти, побажання, подяки, «дякуємо Вам за те, що Ви не полінувались до нас прийти», цукерки, якими нас пригощали.

Найбільше вразила коляда, для наших захисників, які перебувають на реабілітації, хлопці без нижніх кінцівок, стояли і слухали коляду, а коли Андрійко заграв на флейті, вона посміхались і плакали. А в одному з відділень черговий лікар вийшов подивитись хто так колядує, був вражений. Для всіх було дивним, що колядують безкоштовно тай ще частують цукерками.

Небо і Земля нині торжествують…(з колядки «Небо і Земля»), дякуємо за підтримку і благословення о. Ігорю (Онишкевичу), о. Віталію (Воєці), о. Івану (Сохану), о. Івану (Зубальському). Щире спасибі за дерев’яні вертепи та цукерки Пізнавальному центру «Дитяча Світлиця», за іконки та цукерки пані Галині, сердечна подяка за молитовну підтримку.

Щире спасибі всім колядникам, які несли радісну новину, про народження нашого Спасителя: Андрійкові, Олександру, Василю, Галині, Любові, Марині, Світлані, Марічці, Лілі. Щире спасибі Лицарям Колумба.

«Слава во вишних Богу, І мир всім на землі» (з колядки «В Вифлеємі днесь Марія»).

Христос Рождається! Славімо Його!

Василина і Марічка Томишинець, катехити-організатори, церкви св. Миколая Мирлікійського на Аскольдовій Могилі, для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/